Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

#StuzkovaChallenge – Zatancuj a vyhraj skvelé JBL ceny pre seba a pre maturantov

Peter Samuelis

23.10.2021

Natoč originálny tanček, pridaj ho na TikTok alebo, ako filmový pás na Instagram s hashtagom #stuzkovachallenge a si v hre o atraktívne ceny. Prvé stužkové a maturitné večierky sú za rohom a JBL u toho nesmie chýbať. Súťažíme o tajomné JBL balíčky v hodnote 500€ pre maturitný ročník, ktorý určíš. Bez výhry neodídu, ani autori videí. A aké sú vlastne pravidlá sa dočítate už v samotnom článku.

Novinka JBL Flip 6 a True Wireless slúchadlá

Odmeníme dohromady 5 videií. Bez rozdielu všetci víťazi získajú horúcu novinku JBL Flip 6 a trendové True Wireless slúchadlá JBL Tune 225 TWS. Šiesta generácia ikonického reproduktora Flip prináša vyvážený zvuk, odolnosť IP67, 12-hodinovú výdrž a v neposlednom rade vynovený dizajn s masívnym logom. Slúchadlá JBL Tune 225 TWS, ako to už býva pravidlom, ponúkajú legendárny zvuk JBL Pure Bass a luxusnú výdrž až 25 hodín.

Tajomný JBL balíček

Aby toho nebolo málo, máme pripravených 5 JBL balíčkov, ktoré získajú maturitné ročníky. Autor videa vyhráva cenu nielen pre seba, teda JBL Flip 6 a True Wireless slúchadlá, ale aj tajomný JBL balíček pre maturitný ročník, pre ktorý sa do súťaže sa zapojil. Samotné balíčky budú obsahovať mix produktov v hodnote 500 Eur. Maturitná trieda môže použiť balíček napríklad do tomboly na stužkovej, alebo podľa vlastného uváženia.

Pravidlá

  1. Natočiť originálne tanečné video s maximálnou dĺžkou 60 sekúnd. Štýl tanca a hudba nie je nijak obmedzená. Je to plne v rukách autora.
  2. Video pridať na TikTok alebo na Instagram, ako filmový pás s hashtagom #stuzkovachallenge
  3. Súťaž nie je vekovo obmedzená resp. nie je určená len pre maturantov. Príklad: Mám 15 rokov a súťažím pre maturitnú triedu mojej staršej sestry alebo kamaráta.
  4. Video je potrebné pridať do stredy 15.12.
  5. Do súťaže možno pridať ľubovoľné množstvo videí.

Vyhodnotenie

Po ukončení súťaže rozhodnú o víťazoch naši ambasádori, ktorí vyberú 5 najoriginálnejších videí,  ktoré odmeníme nasledovne:

1. miesto: JBL Flip 6  - pre autora videa; JBL BALÍČEK v hodnote 500 € - pre maturitnú triedu, ktorú určí autor videa
2. až 5. miesto: JBL TUNE 225 TWS – pre autora videa; JBL BALÍČEK v hodnote 500 € - pre maturitnú triedu, ktorú určí autor videa.
Maturitnú triedu možno zmieniť v texte súťažného príspevku alebo po vyhodnotení v správe na Instagrame, či TikToku

Výsledky budú zverejnené našom oficiálnom Instagrame a TikToku. Nezabudnite nás preto sledovať na Instagrame a TikTok-u.

Oficiálne pravidlá

Pošlite článok známemu