Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Bezdrôtové slúchadlá JBL TUNE a VIBE True Wireless navrhnuté pre dokonalé pohodlie

CES 2023, LAS VEGAS - Série JBL TUNE a JBL VIBE sa rozširujú o tri nové varianty skutočného bezdrôtového štýlu - štuple, otvorené tyčinky a uzavreté tyčinky pre zákazníkov, ktorí chcú získať viac zo svojho zvukového zážitku vďaka vysokokvalitnému zvuku a pohodlným funkciám. Pre dokonalý zážitok z počúvania si vyberte z rôznych možností nástavcov do uší, ktoré sú súčasťou každého balenia, a získajte prístup k aplikácii JBL Headphone, aby ste sa naučili, ako dosiahnuť najlepšie tlmenie a prispôsobenie pre všetky typy uší.

"JBL žije v centre inovácií a štýlu a naše nové skutočne bezdrôtové slúchadlá prinášajú oba tieto prvky," povedal Dave Rogers, prezident divízie HARMAN Lifestyle. "Spoločnosť JBL je odhodlaná posúvať hranice v audio priemysle prostredníctvom dizajnových konceptov a produktov, ktoré zvyšujú používateľský zážitok prostredníctvom špičkového zvuku za prijateľnú cenu."

Séria JBL TUNE (Buds, Beam, Flex)

Nové slúchadlá JBL TUNE Buds, JBL TUNE Flex a JBL TUNE Beam, navrhnuté so zvukom JBL Pure Bass, sú vybavené technológiou aktívneho potláčania hluku s technológiou Smart Ambient, ktorá umožňuje poslucháčom ovládať množstvo vonkajšieho hluku, ktoré chcú vpustiť dovnútra bez toho, aby museli snímať slúchadlá.

Tieto skutočne bezdrôtové slúchadlá tiež podporujú viacbodové pripojenie, takže používatelia môžu plynule prepínať medzi zariadeniami Bluetooth, ako aj komunikovať so svojimi natívnymi hlasovými asistentmi. Hands-free telefonovanie je jednoduché vďaka používateľskému ovládaniu zvuku na slúchadle alebo tlačidlám na kábli a krištáľovo čistému zvuku zo zabudovaných mikrofónov. Slúchadlá JBL TUNE Buds a JBL TUNE Beam sú vybavené technológiou Bluetooth 5.3, ktorá umožňuje každému slúchadlu nezávisle synchronizovať zvukové streamy, ako aj plynulo vysielať zvukové streamy pre viacerých poslucháčov.

Séria JBL VIBE (Buds, Beam, Flex)

Séria JBL VIBE, vybavená technológiou JBL Deep Bass Sound, poskytuje skutočnú bezdrôtovú slobodu až na 32 hodín (8 hodín prehrávania + 24 hodín v puzdre). Dostupné sú aj v troch dizajnových variantoch: JBL VIBE Buds, JBL VIBE Beam a JBL VIBE Flex poskytujú odolnosť voči vode a prachu s krytím IP54 a ultraľahký ergonomický tvar navrhnutý pre pohodlie počas celého dňa. Pre lepšiu orientáciu v okolí technológia Smart Ambient znižuje hlasitosť hudby pre počúvanie vonku, zatiaľ čo funkcia VoiceAware umožňuje používateľom počuť vlastný hlas pri telefonátoch. Stlačením tlačidla možno aktivovať telefonovanie bez použitia rúk.

Pošlite článok známemu