Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL® Flip 6: Odvážny zvuk pre všetky dobrodružstvá

Ako vytvoriť nový dizajn ikony? JBL Flip 6 prináša inovácie zvonku aj zvnútra, pričom zostáva verný svojim legendárnym predchodcom. Nový dizajn loga, prémiové materiály a osviežujúce farebné varianty prinášajú do zariadenia úplne nový zvukový zážitok. JBL Flip 6 ponúka ešte lepší zvuk JBL Pro Sound v doteraz najštýlovejšom dizajne.

Aby vás výkonný zvuk sprevádzal pri všetkých vašich zážitkoch, JBL Flip 6 sa môže pochváliť vynikajúcou konektivitou a odolnosťou. Vy a vaši priatelia môžete skombinovať výkon reproduktorov s funkciou PartyBoost a zažiť ešte silnejší a lepší zvuk, ktorý si môžete vychutnať rovnako bez problémov vonku ako v interiéri vďaka odolnosti voči prachu a vode IP67. 12-hodinová výdrž batérie zaručuje, že váš JBL Flip 6 vydrží tak dlho ako vy.

Nová konfigurácia zvuku pozostáva z dvoch pasívnych žiaričov, výkonného oválneho basového reproduktora a samostatného výškového reproduktora. S JBL Flip 6 si vychutnáte hudbu plnú všetkých úžasných detailov - od basov cez stredy až po výšky.

Teraz si už len musíte vybrať, ktorú z úžasných farebných možností chcete.

JBL Flip 6 bude k dispozícii koncom roka 2021 vo farbách Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green a Squad.

Pošlite článok známemu