Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Zažite dokonalý zážitok z párty - prichádza nový JBL Partybox 710

Ohromujúci zvuk JBL Pro Sound a jedinečná svetelná šou, ktorá vám vyrazí dych. Nový Partybox 710 z vás urobí kráľa tohtoročných domácich párty.

Najnovší prírastok do rodiny JBL Partybox prichádza s mnohými novými funkciami a vylepšeniami vrátane výkonu 800 W RMS, vďaka ktorému budete cítiť pulzujúci rytmus hudby od končekov prstov až po nohy, ktoré rozhodne nezostanú v pokoji.

Nie je to však len poriadny hudobný stroj, nový JBL Partybox vytvára aj neuveriteľnú svetelnú šou, ktorá nemá konkurenciu. Výber 8 úplne nových svetelných šou RGB dopĺňajú LED a stroboskopické efekty, ktoré sa synchronizujú s rytmom hudby. Takže môžete kedykoľvek zažiť atmosféru svojho obľúbeného hudobného klubu alebo sa ocitnúť uprostred dunivých basov ako na festivale.

Na kamarátsky večierok môžete priniesť pivo... alebo doslova hudbu. JBL Partybox 710 je odolný proti striekajúcej vode, vybavený robustnými kolieskami a teleskopickou rukoväťou, takže ho môžete ľahko prenášať z miesta na miesto. Okrem toho sa môže pochváliť vstupmi pre gitaru a mikrofón, ako aj vylepšeným ovládacím panelom a zvukovými efektmi, takže môžete hrať svoje obľúbené skladby po svojom alebo predviesť svoje DJské schopnosti.

A ak vaši priatelia vedia, čo je najlepšia párty, pravdepodobne už tiež vlastnia JBL Partybox. Vďaka technológii True Wireless Stereo ho môžete spárovať so zariadením Partybox 710 jediným stlačením tlačidla a vychutnať si ešte úžasnejší stereo zvuk.

Súvisiace produkty

Pošlite článok známemu