Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Spoločnosť JBL® predstavuje prvý mikrofón a skutočne bezdrôtové herné slúchadlá z ocenenej série JBL Quantum

Na scénu môžu nastúpiť noví konkurenti, keďže spoločnosť JBL rozširuje svoje uznávané portfólio herných produktov o niekoľko nových zariadení JBL Quantum. Dnes spoločnosť JBL uvádza na trh svoj prvý USB mikrofón, JBL Quantum Stream. Ako naznačuje jeho názov, mikrofón s dvojitým kondenzátorom je ideálny na koordináciu so spoluhráčmi a prináša krištáľovo čistú komunikáciu do centra diania ako samostatné riešenie. Obojstranne použiteľný stojan navyše poskytuje 360-stupňový rozsah pohybu, pričom súčasťou balenia sú aj ďalšie možnosti pre rôzne iné spôsoby montáže. K JBL Quantum Stream sa pridávajú prvé skutočne bezdrôtové herné slúchadlá tejto značky, JBL Quantum TWS, ako aj tri nové slúchadlá cez uši: JBL Quantum 910, JBL Quantum 810 a JBL Quantum 610.

So slúchadlami JBL Quantum Stream budete počuť zreteľne a jasne vďaka 2 x 14 mm kondenzátoru Electret s dvoma kapsulami a vzorkovacou frekvenciou 24bit a 96 kHz. Dva voliteľné spôsoby snímania hlasu umožňujú používateľom zamerať snímanie mikrofónu len na hlas rečníka alebo zachytiť hlas všetkých v miestnosti, ak nahrávate podcast alebo skupinový hovor. Rozhodli ste sa pre tajnú misiu? Ťuknutím na horné tlačidlo stlmíte mikrofón, čím sa aktivuje indikátor RGB na uľahčenie manipulácie uprostred bitky - alebo konferenčného hovoru. Nastavenie nemôže byť jednoduchšie vďaka univerzálnemu riešeniu montáže JBL Quantum Stream a bezproblémovému monitorovaniu hlasu. Používatelia môžu jednoducho namontovať stojan tak, aby vyhovoval ich hernej zostave, a ovládať hlasitosť priamo na mikrofóne.

Hráčom, ktorí uprednostňujú zážitok bez káblov v ušiach, je tu JBL Quantum TWS. Doplnené o neuveriteľne realistický JBL QuantumSURROUND™, môžu poslucháči zažiť najlepšie priestorové riešenie priestorového zvuku v hre, spolu s funkciami True Adaptive Noise Cancelling a Ambient Aware, ktoré majú pod kontrolou vonkajšie zvuky a minimalizujú rozptyľovanie. Priložený USB-C dongle prináša hráčom na PC, Mac, PlayStation®, Nintendo Switch a podporovaných mobilných zariadeniach pripojenie s nízkou latenciou. JBL Quantum TWS podporuje aj dve pripojenia súčasne, takže hráči sa môžu pripojiť k svojmu preferovanému hernému zariadeniu prostredníctvom USB-C donglu a navyše aj k Bluetooth zariadeniu na mobilnom telefóne, takže nikdy nezmeškajú žiadny hovor. Vďaka ľahkej konštrukcii sú slúchadlá JBL Quantum TWS ideálne na dlhé herné sedenia a stupeň odolnosti voči potu IPX5, ktorý zaručuje odolnosť pri používaní na cestách.

Spoločnosť JBL tiež predstavila nové, špičkové bezdrôtové herné slúchadlá cez uši s vlastnou technológiou značky na monitorovanie hlavy, JBL QuantumSPHERE 360™, prvýkrát v bezdrôtovej podobe. JBL Quantum 910 poskytuje hráčom presnosť zvuku novej generácie na zlepšenie ich prirodzených inštinktov v hre. Certifikované 50 mm meniče s vysokým rozlíšením poháňané technológiou JBL QuantumSOUND™ Signature maximalizujú aj tie najmenšie detaily, aby poskytli zvukovú výhodu v boji. Aktívne potláčanie hluku umožňuje hráčom vyladiť rušivé vplyvy a zostať plne ponorení do hry, zatiaľ čo duálne bezdrôtové riešenia - bezstratové bezdrôtové pripojenie 2.4G a Bluetooth 5.2 - poskytujú konektivitu na hernej úrovni s 24-hodinovou výdržou batérie. Hrajte donekonečna s funkciou Play & Charge slúchadiel JBL Quantum 910 pomocou priloženého nabíjacieho kábla USB.

"JBL pokračuje vo vytváraní inteligentných riešení pre hráčov všetkých úrovní," povedal Ralph Santana, výkonný viceprezident a marketingový riaditeľ spoločnosti HARMAN. "Ako prvý samostatný mikrofón a skutočná bezdrôtová náhlavná súprava v rade JBL Quantum boli JBL Quantum Stream a JBL Quantum TWS vytvorené tak, aby spĺňali potreby hráčov, streamerov a podcasterov, spolu s našou robustnou - a stále rastúcou - ponukou herných náhlavných súprav cez uši. S pridaním JBL Quantum 910 si hráči môžu vychutnať našu exkluzívnu technológiu monitorovania hlavy, teraz v novom bezdrôtovom prevedení, pre dosiahnutie maximálnej konkurenčnej výhody."

Do radu JBL Quantum v roku 2022 pribudnú aj slúchadlá JBL Quantum 810 a JBL Quantum 610, ocenené na prestížnej výstave CES® 2022 Innovation Awards. Podobne ako JBL Quantum 910, aj tieto modely sú vybavené technológiami JBL QuantumSURROUND™ a DTS Headphone:X 2.0 pre dokonalé pohltenie zvukom, spolu s výklopným mikrofónom so zameraním na hlas a odolnou, ľahkou konštrukciou pre optimálne pohodlie počas dlhých herných sedení. Všetky náhlavné súpravy JBL Quantum a mikrofón JBL Quantum Stream sú kompatibilné s počítačovým softvérom JBL QuantumENGINE™ pre úplné prispôsobenie zvuku a svetelných efektov RGB (len vybrané modely). JBL Quantum TWS je tiež kompatibilný s aplikáciou JBL Headphones pre nastavenie na cestách.

Všetky nové prírastky do radu JBL Quantum budú k dispozícii od konca jari 2022.

Pošlite článok známemu