Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Halloweekend: Top 3 Soundbary

Luky Dura

27.10.2023

Filmový hororový večer so zvukom ako v kine? Pripravili sme si pre vás akciu HALLOWEEKEND, pri ktorej si vďaka kódu HALLOWEEN15 viete uplatniť zľavu 15% na všetky soundbary od JBL, ktoré už nie sú v zľave. Taktiež vám s výberom chceme pomôcť, a preto sme pre vás pripravili TOP 3 soundbary, ktoré si počas akcie viete so zľavou zaobstarať. Akcia začína v piatok 27.10 a končí v nedeľu 29.10 o 00:00.

JBL Bar 300

JBL Bar 300 je 5.0 kanálový soundbar s technológiou MultiBeam a podporou Dolby Atmos, vďaka ktorej vás dokáže vtiahnuť do sveta 3D priestorového zvuku, ktorý si okamžite zamilujete. Výrazne basy zvládne aj bez subwoofera a vďaka vstavanej Wi-Fi a Bluetooth s aplikáciami Apple AirPlay alebo Google ChromeCast neslúži len ako televízny reproduktor, ale aj ako zvukové zariadenie na prehrávanie hudby alebo podcastov. Navyše EISA, asociácia najrešpektovanejších technologických a audiovizuálnych časopisov a portálov z celého sveta, udelila tomuto soundbaru začiatkom roku 2023 cenu v kategórii najlepšej kúpy soundbarov.

JBL Bar 1000

Pre skutočných audiofilov sa v našej akcii nájde aj JBL Bar 1000, ktorý vašu obývačku premení na skutočnú kinosálu. Tento 7.1.4 kanálový televízny reproduktor vás svojim priestorovým zvukom a výkonom 880 W dostane do centra diania a doslova vytvorí filmovú atmosféru okolo vás. Technológia Pure Voice sa postará o to aby boli dialógy vo filme čisté a zreteľné aj napriek tomu, že je priestorový zvuk všade okolo vás. S aplikáciou JBL One je kalibrácia veľmi jednoduchá a vy si tak môžete zvuk nastaviť presne podľa vašich preferencií.

JBL Bar 2.1 Deep Bass (MK2)

Tento 2.1 kanálový soundbar naplní vašu miestnosť priestorovým zvukom a vďaka 6,5’’ bezdrôtovému subwooferu pocítite vo svojej obývačke pohlcujúce basy ako nikdy predtým. Tak ako každý soundbar od JBL, aj Bar 2.1 Deep Bass (MK2) má podporu Dolby Atmos a viete ho vďaka vstavanej Wi-fi alebo Bluetooth používať ako reproduktor na prehrávanie hudby alebo podcastov. Pripojenie k televízoru je veľmi jednoduché, pretože vám stačí len 1 HDMI kábel, ktorý nájdete v balení.

Pošlite článok známemu