Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Herné bezdrôtové slúchadlá majú nového kráľa - JBL Quantum 910 Wireless

TechBox

23.06.2023

Segment herných slúchadiel sa stáva čoraz populárnejším, čo si uvedomuje aj audio gigant JBL. Svoju hernú sériu Quantum doplnil o absolútny vrchol potravinového reťazca. Privítajte model JBL Quantum 910 Wireless.

Po konštrukčnej stránke ide o veľmi príjemný headset na hlavu, pričom konštrukcia je plastová, ale skutočne pevná. Hmotnosť je tu 420 gramov, ale vďaka bohato vystuženému hlavovému mostu sa váha perfektne rozloží a vás to počas hrania nebude nijako vyrušovať.

Samozrejme nechýbajú ani nastavovacie ramená, aby sa slúchadlá zmestili na každý typ hlavy. JBL Quantum 910 Wireless majú všetky ovládacie prvky na spodnej strane mušlí, okrem toho je tu aj audio konektor a nabíjací USB-C konektor.

Náušníky sú z pamäťovej peny, čím dokonale kopírujú tvar vašich uší. Ich druhou výhodou je skvelé pasívne odhlučnenie okolia. Aby toho nebolo málo, JBL pridáva aj funkciu aktívneho odhlučnenia (ANC), takže okolie pre vás počas hry nebude absolútne existovať.

Nesmieme zabudnúť ani na vyklápací mikrofón, ktorý navyše disponuje potlačením ozveny a hluku. Stačí ho vyklopiť hore a zvuk už zachytávať nebude, o čom vás informuje aj červená LED dióda. Ak chcete mať skutočne istotu, na tele sa nachádza aj fyzické tlačidlo utlmenia!

JBL bolo vždy o špičkovom zvuku, čo dokazuje aj model Quantum 910 Wireless, pretože poskytuje duálny priestorový zvuk JBL QuantumSOUND Signature s DTS Headphone X: v2.0 vo vysokom rozlíšení s integrovaným sledovaním hlavy JBL QuantumSPHERE 360. Toto je v hrách skutočná konkurenčná výhoda. Masívny zvuk sa valí cez 50-milimetrové dynamické meniče, pričom charakteristický zvuk vytvára najrealistickejšie zvukové prostredie.

Vďaka samostatným zvukovým kartám vám ovládač s certifikáciou Discord umožňuje prispôsobiť dokonalé vyváženie zvuku hry a četu vo vašich slúchadlách. Bezdrôtová technológia umožňuje, aby komunikácia prichádzala súčasne z dvoch zdrojov.

Zaujímavou funkciou je možnosť výberu, akým spôsobom tieto herné slúchadlá pripojíte ku koncovému zariadeniu. Buď to bude technológia Bluetooth 5.2 alebo klasicky cez 2,4 GHz vysielač. Ten má USB-A koncovku, ale po vysunutí dostanete modernejší USB-C konektor. Výborný nápad JBL!

JBL Quantum 910 Wireless sú na tom skvelo aj po stránke výdrže. Výrobca totiž deklaruje až 39 hodín na jedno nabitie. Viete, čo je taktiež super? Že slúchadlá môžete používať aj priamo počas nabíjania! Od herného maratónu vás už nič neodtrhne.

Keďže ide o herné slúchadlá, je tu prítomné aj bohaté RGB podsvietenie. To si viete nastaviť spolu s ďalšími funkciami v aplikácií JBL QuantumENGINE. JBL Quantum 910 Wireless sú kompatibilné cez 2,4 GHz vysielač s PC, PlayStation 5 a 4 a Nintendom Switch. Cez Bluetooth 5.2 a audio konektor sú kompatibilné s PC, PlayStation, Xboxmi, Nintendom Switch, smartfónmi, Macmi a VR.

Ak vás bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 910 Wireless zaujali, tak si ich môžete zakúpiť na oficiálnej stránke JBL, kde sú k dispozícii za cenu 299,99 eur. Vaše hranie hier sa zmení na oveľa vzrušujúcejšie dobrodružstvo!

Existujú aj verzie priamo určené pre PlayStation a Xbox. Ide konkrétne o modely JBL Quantum 910P Console Wireless a JBL Quantum 910X Wireless for Xbox. Ich cena je rovnaká.

Pošlite článok známemu