Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Inteligentné inovácie sa s novými slúchadlami JBL® Tour PRO 2 True Wireless a Tour ONE MK2 stretávajú s maximálne verným zvukom

Prvé inteligentné nabíjacie puzdro na svete a najlepší výkon JBL ANC v histórii.

Spoločnosť JBL uvádza na trh svoje doteraz najvyspelejšie a najvýkonnejšie slúchadlá - zoznámte sa s bezdrôtovými slúchadlami JBL Tour PRO 2 True Wireless Earbuds a slúchadlami JBL Tour ONE MK2. Najnovšie prírastky do rady JBL Tour posúvajú výkon na novú úroveň vďaka inteligentnému, bezproblémovému používateľskému zážitku a vynikajúcemu zvuku vrátane pohlcujúceho JBL Spatial Sound a prvých skutočne bezdrôtových slúchadiel do uší, ktoré sú uzavreté v inovatívnom inteligentnom puzdre JBL.

JBL Tour PRO 2 prichádza na trh s prvým inteligentným nabíjacím puzdrom na svete. Premeňte svoj zážitok z TWS za hranice zvuku - stačí sa dotknúť 1,45" dotykového LED displeja a môžete ovládať svoju hudbu, prispôsobiť si slúchadlá, prijímať hovory, správy a upozornenia zo sociálnych sietí v reálnom čase bez toho, aby ste sa dotkli svojho telefónu. Vychutnajte si zjednodušenú navigáciu a prispôsobenie bez toho, aby ste museli vyťahovať telefón alebo otvárať aplikáciu JBL Headphones - inteligentné nabíjacie puzdro Tour PRO 2 vás spojí s tými najdôležitejšími udalosťami.

Stvorené pre produktivitu, navrhnuté tak, aby inšpirovali. Optimalizujte výkon ANC vykonaním testu ušného kanála v hlučnom prostredí a potom relaxujte v úplnom tichu, pretože o zvyšok sa postará softvér. Ak potrebujete prijať hovor, dizajn so 6 mikrofónmi zaručuje krištáľovo čistý zvuk - so slúchadlami JBL Tour PRO 2 bude váš zvuk taký dobrý, ako vyzerajú.

Prekonávajúc konkurenciu a vlastné predchádzajúce slúchadlá JBL, JBL Tour ONE MK2 kombinujú doteraz najlepší hybridný True Adaptive ANC od JBL s JBL Pro-tuned meničmi, aby zaplnili vaše uši len tým najlepším zvukom, či už ste na cestách, v práci alebo doma. Technológia True Adaptive ANC sa automaticky prispôsobuje okoliu v reálnom čase, čím eliminuje rozptyľovanie a maximalizuje váš zážitok z počúvania. Pokročilé zabudované rozpoznávanie reči reaguje na váš hlas, pozastavuje hudbu a umožňuje funkciu Ambient Aware. Ste pripravení vrátiť sa k nej? Vaša hudba a ďalšia úroveň True Adaptive ANC od JBL sa automaticky obnovia po skončení rozhovoru.

S výdržou až 50 hodín prehrávania alebo 30 hodín s aktivovaným ANC prekonajú aj tú najdlhšiu cestu. Zabudli ste nabiť slúchadlá a ponáhľate sa? Rýchle nabíjanie znamená 10 minút pripojenia a budete mať 5 hodín legendárneho zvuku JBL Pro Sound. Nastavte si vlastný profil počúvania pomocou pokročilej funkcie Personi-Fi 2.0 od spoločnosti Harman pre maximálne prispôsobený zvukový výkon.

"Sme radi, že môžeme predstaviť najnovší rad JBL Tour - JBL Tour PRO 2 a JBL Tour ONE MK2. Naše produkty JBL Tour vždy posúvajú hranice možností v oblasti slúchadiel a naše dva nové produkty sú plné inovatívnych technológií. Som nadšený z toho, čo sme vytvorili, najmä z inteligentného nabíjacieho puzdra slúchadiel JBL Tour PRO 2. V našej snahe o nové funkcie zamerané na používateľa sme nezanedbali to podstatné, naďalej však zvyšujeme úroveň zvukového zážitku." povedal Dave Rogers, prezident divízie HARMAN Lifestyle.

Slúchadlá JBL Tour PRO 2 a JBL Tour ONE MK2 budú k dispozícii v čiernej a šampanskej farbe niekedy od januára 2023

Vlastnosti slúchadiel JBL Tour PRO 2:

  • Skutočné adaptívne potláčanie hluku s prispôsobiteľným ANC a okolitým zvukom
  • 10 mm dynamické meniče poháňané legendárnym zvukom JBL PRO
  • Prispôsobiteľný zvukový zážitok s Personi-fi 2.0
  • Pohlcujúci priestorový zvuk JBL
  • Celkovo 40 hodín prehrávania hudby (10 hodín v slúchadlách a ďalších 30 v puzdre)
  • Dokonalé hovory so 6 mikrofónmi s funkciou VoiceAware
  • Bluetooth 5.3 LE spätne kompatibilný
  • Dizajn oválnej trubice s viacerými veľkosťami náušníkov pre pohodlie, výkon a dokonalé utesnenie

Vlastnosti JBL Tour ONE MK2:

  • Skutočné adaptívne potláčanie hluku s prispôsobiteľným ANC a okolitým zvukom
  • 40 mm dynamické meniče vyladené legendárnym zvukom JBL PRO
  • Prispôsobiteľný zvukový zážitok s Personi-fi 2.0
  • Vynikajúce hovory so 4 mikrofónmi s funkciou VoiceAware
  • Pohlcujúci priestorový zvuk JBL
  • Až 50 hodín celkového prehrávania hudby (30 hodín s aktivovaným ANC)
  • Bluetooth 5.3 LE spätne kompatibilný
  • Pohodlný, kompaktný, skladací dizajn a hmotnosť len 268 g

Pošlite článok známemu