Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL Authentics: To, ako vyzerá váš domov, hovorí veľa a to, ako to znie, hovorí ešte viac

04.09.2023

Najnovší rad Wi-Fi reproduktorov JBL kombinuje ikonický retro dizajn s prvou integráciou simultánnych hlasových asistentov*

Berlín, 30. augusta 2023 - Predstavujeme sériu JBL Authentics. Ohromujúci zvukový výkon s nadčasovým retro dizajnom inšpirovaným dedičstvom JBL. Funkciami nabité JBL Authentics 500 je skutočným stredobodom domácnosti, všestranne inteligentný Wi-Fi a Bluetooth reproduktor dodáva Dolby Atmos®, vďaka čomu obklopí poslucháčov pohlcujúcim zvukom. Domáce reproduktory JBL Authentics 200 a prenosné JBL Authentics 300 dopĺňajú úplne novú séria JBL Authentics.

Zvuk, ktorý zaplní miestnosť v celom dome

Buďte v centre svojej obľúbenej skladby, pretože JBL Authentics 500 vás pozýva zažiť hudbu ako nikdy predtým. Tri 1" výškové reproduktory a tri 2,75" stredové basové reproduktory poskytujú krištáľovo čistý zvuk, zatiaľ čo 6,5" subwoofer poskytuje pevné a presné basy. Vychutnajte si 270 wattov 3.1-kanálového zvuku a Dolby Atmos, ktorý vás prenesie do viacrozmerného zvukového zážitku s pridanými vrstvami a ostrejšími detailmi. Zažite hudbu naživo z prvého radu bez toho, aby ste museli opustiť dom.

JBL Authentics 300 ponúka prenosný, vysoko výkonný zvuk so vstavanou 8-hodinovou batériou pre tých, ktorí hľadajú vynikajúci zvuk v dome a okolo neho. Vďaka výrazným výškam a hlbokým basom si môžete vychutnať výnimočný zvukový výkon, nech ste kdekoľvek - od kuchyne po záhradu alebo vonkajšiu párty. 

Vyplňte akýkoľvek priestor - veľký alebo malý – so stereo zvukom od JBL Authentics 200. Dvojica 1" výškových reproduktorov oživí každú skladbu, zatiaľ čo 5" basový woofer a 6" pasívny radiátor vytvoria hlboké basy pre dokonalú rovnováhu bez ohľadu na žáner.

Ikonický retro dizajn s moderným nádychom

Krásny dizajn inšpirovaný slávnym dedičstvom JBL. Inšpirácia legendárnym  Reproduktor JBL L100 zo 70. rokov minulého storočia, rad JBL Authentics čerpá z bohatej histórie JBL s moderným nádychom. S prémiovým hliníkovým rámom, custom krytom potiahnutým syntetickou kožou a prepracovanou mriežkou Quadrex grille, je rad JBL Authentics navrhnutý tak, aby neostal ticho.

Prvá integrácia v odvetví vytvorená v spolupráci s Amazonom a Googlom

Predstavujeme novú integráciu postavenú v spolupráci s Amazonom a Googlom, ktorá poskytuje zákazníkom súčasný prístup k ich hlasovým asistentom na reproduktoroch JBL Authentics, čo umožňuje zákazníkom, ktorí sa rozhodnú zaregistrovať oboch asistentov, komunikovať buď s asistentom Google alebo Alexou súčasne na rovnakom zariadení. Vďaka tomu, že sú Google Assistant a Alexa, k dispozícii súčasne, majú zákazníci možnosť bezproblémovo komunikovať s oboma hlasovými asistentmi a využívať ich rôzne možnosti a prepínať medzi nimi pri rôznych aktivitách. Po povolení použite ktoréhokoľvek hlasového asistenta na prehrávanie obľúbenej hudby, ovládajte inteligentné domáce zariadenia, nastavte si časovač, budíky a ďalšie funkcie akými je napríklad handsfree, iba pomocou hlasu. Po nastavení asistentov v aplikácii JBL One stačí povedať "Hey Google" alebo "Alexa".

Zažite všetko od podcastov až po internetové rádio v ohromujúcom vysokom rozlíšení. Výhody pripojenia Wi-Fi pretrvávajú. Streamujte hudbu cez vstavané™ AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Spotify Connect a Chromecast a opustite miestnosť alebo prijmite hovor bez prerušenia hudby. Neviete sa dohodnúť na piesni? Umiestnenie viacerých  JBL Authentics reproduktorov v dome, naladí rozličnú atmosféru v každej miestnosti. Alebo pripojte dve alebo viac a prehrajte jeden playlist, aby si všetci užívali rovnaký rytmus.

Hľadáte skvelý zvuk v každej miestnosti? Automatické ladenie kalibruje a prispôsobuje zvukový výkon vždy, keď je reproduktor zapnutý, takže sa môžete pohodlne usadiť a relaxovať s vedomím, že zvuk bude optimalizovaný bez ohľadu na to, kam reproduktor umiestnite.

"Dedičstvo našich značiek bolo pre nás vždy dôležité a rad JBL Authentics prináša kvalitu zvuku, jedinečný dizajn a bezkonkurenčné funkcie," ako povedal Carsten Olesen, prezident Consumer Audio v spoločnosti HARMAN. "Žijeme v dobe, keď je "newstalgia" veľmi žiadaná. Rad JBL Authentics čerpá z našej ikonickej minulosti s retro dizajnom a zároveň prináša vynikajúci zvuk a technológie, ktoré naši zákazníci očakávajú. Inovácie ako Dolby Atmos a simultánni hlasoví asistenti sa stretávajú s retro prepracovaným dizajnom mriežky Quadrex grille v rade reproduktorov, ktoré definujú budúcnosť zvuku."

Jednoducho nastavte reproduktory a prehľadajte integrované hudobné služby, aby ste našli nové skladby a interpretov prostredníctvom aplikácie JBL One. Vďaka plne prispôsobiteľnému ekvalizéru v appke si môžete plne prispôsobiť svoj zážitok z počúvania.

JBL Authentics je vyrobený zo 100% recyklovanej tkaniny, 85% recyklovaného plastu a 50% recyklovaného hliníka. Je k dispozícii v čiernej farbe od 15. septembra 2023 na JBL.com v obaloch vyrobených z papiera s certifikátom FSC a potlačených sójovým atramentom.

*Amazon Alexa a Google Assistant nemusia byť k dispozícii vo všetkých krajinách alebo jazykoch. Dostupnosť, vlastnosti a funkčnosť sa môžu líšiť.

Pošlite článok známemu