Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL BAR 300 získava prestížnu cenu EISA v kategórii najlepšej kúpy Soundbarov 2023-2024

25.08.2023

JBL na začiatku roka 2023 vydalo Soundbar JBL BAR 300, ktorý získal cenu EISA v kategórii najlepšej kúpy Soundbarov. EISA  (Expert Imaging and Sound Association), je asociácia   najrešpektovanejších technologických a audiovizuálnych časopisov a portálov z celého sveta. EISA každoročne oceňuje produkty v rôznych kategóriách vrátane zvuku, videa, fotografie a ďalších. Tieto ocenenia sa udeľujú výrobkom, ktoré sú uznávané ako inovatívne a vysoko výkonné vo svojich príslušných oblastiach.

Ako sme už spozorovali, firma JBL získala ocenenie EISA už v minulosti. Získali ich prenosné reproduktory Flip 6, Charge 3, Boombox 1, Xtreme 2 a Xtreme 1. Značka JBL dôsledne demonštruje svoje nekonečné inovácie a ako môžeme vidieť, ich hranice pri prenosných reproduktoroch nekončia. Príkladom toho je aj JBL BAR 5.0 Multibeam, ktorý taktiež získal ocenenie EISA za svoju kompaktnosť.

JBL Bar 300

JBL Bar 300 je pripravený poskytnúť výrazné vylepšenie zvuku vášho televízora. Vďaka kompaktnému a ľahko prispôsobiteľnému dizajnu pôsobivo prekonáva svoju cenovku. S výkonom 260 W a výrazným basovým zvukom, ktorý nepotrebuje subwoofer, je tento Soundbar skutočne cenovo dostupnou jednotkou na trhu. Výsledkom technológií MultiBeam a Dolby Atmos je vyvážený a komplexný zvukový zážitok, ktorý sa môže pochváliť pôsobivým 3D priestorovým zvukom 5.0. JBL vylepšila nielen svoje diaľkové ovládanie, ale predstavila aj novú aplikáciu, JBL ONE, ktorá zjednodušuje úpravu nastavení EQ (ekvalizéru) Bar 300, vykonávanie procesu automatickej kalibrácie a bezproblémové streamovanie hudby. Tento Soundbar vstupuje na silne konkurenčný trh a s istotou si zabezpečuje vedúcu pozíciu.

Súvisiace produkty

Pošlite článok známemu