Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL PREDSTAVUJE PRVÉ SLÚCHADLÁ SO SMART NABÍJACÍM PUZDROM S DOTYKOVÝM DISPLEJOM

Peter Samuelis

10.01.2023

Rad JBL Tour sa rozširuje o 2 unikátne modely. JBL Tour PRO 2 TWS so smart nabíjacím puzdrom a JBL Tour ONE M2 najvýkonnejším ANC, aké kedy JBL predstavilo.

Slúchadlá JBL TOUR Pro 2 True Wireless prichádzajú s historickým prvenstvom. Smart nabíjacie púzdro tohto modelu sa pýši 1.45” dotykovým LED displejom. Pomocou tohto displeja môžete ovládať svoje skladby, prijímať hovory a správy alebo dostavať notifikácie so svojich obľúbených sociálnych sietí v reálnom čase. Všetko na čo ste predtým potrebovali či už váš smartfón alebo aplikáciu JBL Headphones teraz zvládnete pomocou displeja vašich slúchadiel JBL Tour PRO 2.

Inžinieri skonštruovali slúchadlá, aby ste boli čo najproduktívnejší a zároveň vás uchvátili svojim dizajnom. Budúci majitelia si môžu optimalizovať ANC v rušnom prostredí pomocou Ear Canal testu v aplikácii JBL Headphones. Po nastavení budú môcť nerušene relaxovať alebo pracovať v naozajstnom tichu, keďže software už spraví všetku prácu za nich. Potrebujete si zavolať? Žiaden problém! Konštrukcia so 6 mikrofónmi garantuje v kombinácii s ANC kryštálovo čisté hovory bez akýchkoľvek ruchov.

Batéria má kombinovanú výdrž až 40 hodín (10 h + 30 h alebo so zapnutým ANC 8 h + 24 h). Tieto špičkové slúchadlá s hi-res audiom a certifikáciou vodeodolnosti IPX5 využijete v skutku všade. V pohodlí domova, na cestách alebo v práci vás rozhodne nesklamú. Nemôže chýbať ani rýchlo nabíjanie, za 15 minút ich dokážete nabiť na ďalšie 4 hodiny.

Slúchadlá cez uši JBL Tour ONE M2 kombinujú najlepší hybridný True Adaptive ANC so 40 mm meničmi, ktoré posielajú do uší ten najlepší zvuk JBL Pro Sound. Technológia True Adaptive ANC sa automaticky prispôsobuje prostrediu v reálnom čase. Eliminuje ruchy a maximalizuje pôžitok z počúvania. Integrovaný systém Smart Talk rozpozná vaše hlasové povely, pozastaví hudbu a povolí Ambient Aware. V prípade, že ukončíte hovor slúchadlá to automaticky rozpoznajú a vy opäť počúvate hudbu s revolučným True Adaptive ANC.

S 50-hodinovou výdržou batérie (30 h so zapnutým ANC) sa môžete vybrať aj na ten najdlhší výlet. Zabudli ste si slúchadlá pred výletom nabiť? Nezúfajte! Už za 10 minút nabíjania si môžete ďalších 5 hodín vychutnávať legendárny zvuk JBL Pro Sound. Prispôsobte si slúchadlá na vaše počúvanie s pokročilou funkciou HARMAN Personi-Fi 2.0.
„Naše novinky JBL Tour PRO 2 a JBL Tour ONE M2 radím k najinovatívnejším produktom od HARMAN-u. Posúvajú hranice možného, najmä smart nabíjacie puzdro pre true wireless slúchadlá. Na našej ceste za novým pôžitkom pre užívateľov sme rozhodne neignorovali to esenciálne, ale zároveň sme posunuli so sériou JBL Tour audio zážitok na úplne novú úroveň, “ povedal Dave Rogers , Prezident, Harman Lifestyle Division.

Vlastnosti slúchadiel JBL Tour PRO 2:

  • Skutočné adaptívne potláčanie hluku s prispôsobiteľným ANC a okolitým zvukom
  • Hi-res audio s 10 mm dynamickým meničmi poháňané legendárnym zvukom JBL PRO
  • Prispôsobiteľný zvukový zážitok s Personi-fi 2.0
  • Pohlcujúci priestorový zvuk JBL
  • Celkovo 40 hodín prehrávania hudby (10 hodín v slúchadlách a ďalších 30 v puzdre, so zapnutým ANC 8 h + 24 h)
  • Dokonalé hovory so 6 mikrofónmi s funkciou VoiceAware
  • Bluetooth 5.3 LE spätne kompatibilný
  • Dizajn oválnej trubice s viacerými veľkosťami nadstavcov pre pohodlie, výkon a dokonalé utesnenie

Vlastnosti JBL Tour ONE MK2:

  • Skutočné adaptívne potláčanie hluku s prispôsobiteľným ANC a okolitým zvukom
  • Hi-res audo s 40 mm dynamické meničmi vyladené legendárnym zvukom JBL PRO
  • Prispôsobiteľný zvukový zážitok s Personi-fi 2.0
  • Vynikajúce hovory so 4 mikrofónmi s funkciou VoiceAware
  • Pohlcujúci priestorový zvuk JBL
  • Až 50 hodín celkového prehrávania hudby (30 hodín s aktivovaným ANC)
  • Bluetooth 5.3 LE spätne kompatibilný
  • Pohodlný, kompaktný, skladací dizajn a hmotnosť len 268 g

Pošlite článok známemu