Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL sa s novými slúchadlami JBL Tune 310C nebojí vrátiť do minulosti.

Luky Dura

01.02.2024

CES 2024, Las Vegas – 8. januára 2024 – JBL, priekopník v oblasti audia, sa chystá posunúť zážitky z počúvania na ďalšiu úroveň, a to uvedením nových slúchadiel JBL Tune 310C na CES 2024. Tieto slúchadlá do uší typu USB C sa bez námahy prispôsobia rôznym audio potrebám každého. Táto inovácia s novým pohľadom na káblové slúchadlá, je pripravená premeniť zvukový zážitok.

 „Neochvejná oddanosť spoločnosti JBL k ich inováciám a dokonalosti zvuku je dôkazom nášho dedičstva poskytovania výnimočných zvukových riešení. So záväzkom posúvať hranice, sa neustále snažíme poskytovať spotrebiteľom jedinečné zážitky z počúvania.“ Ako zdôrazňuje Dave Rogers, prezident Consumer Lifestyle v spoločnosti HARMAN, „Tune 310C predefinujú cestu zvuku a prinášajú zvýšenú úroveň detailov.“

JBL Tune 310C prichádzajú v oblasti káblových slúchadiel s novým riešením. Ponúkajú širokú kompatibilitu s USB-C, sú vybavené vstavaným DAC, podporujú zvuk vo vysokom rozlíšení a nakoniec sú obohatené svojim charakteristickým zvukom JBL Pure Bass. To vyhovuje tým, ktorí hľadajú jednoduchý a cenovo dostupný zvukový zážitok, vďaka čomu sú slúchadlá ideálne pre hudobných nadšencov na cestách. Toto káblové oživenie podčiarkuje stále viac rozšírený význam USB-C s jeho rozšírenou kompatibilitou naprieč mobilnými zariadeniami a tabletmi, a zároveň potvrdzuje záväzok JBL k špičkovej kvalite zvuku a inováciám.

Očakávaná cena slúchadiel JBL Tune 310C bude približne 25 EUR. Slúchadlá budú v čiernej a bielej farbe a na trh budú uvedené približne v marci 2024. Taktiež budú zabalené v ekologickom balení, ktoré je vyrobené z papiera s certifikátom FSC a potlačené sójovým atramentom.

Špecifikácie

  • Audio vo vysokom rozlíšení so zvukom JBL Pure Bass
  • Široká kompatibilita so zariadeniami typu USB-C, vrátane mobilných telefónov, počítačov a tabletov
  • Pohodlné 3-tlačidlové ovládanie na nastavenie prehrávania hudby
  • Vstavaný mikrofón na čisté hovory
  • Ekvalizér, s ktorým jednoducho upravíte zvuk podľa vašich potrieb
  • Živý a hravý dizajn, ktorý zodpovedá vášmu štýlu a nálade
  • Odolnejší a pohodlnejší kábel, ktorý sa nezamotáva
  • Dostupné v čiernej a bielej verzii v marci 2024
  • Očakávaná cena: 25 EUR

Pošlite článok známemu