Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL Soundgear Sense: Počúvajte svet okolo seba s vôbec prvými slúchadlami JBL s vedením vzduchu

06.09.2023

Berlín, 30. augusta 2023 – JBL  predstavuje svoje vôbec prvé skutočné bezdrôtové slúchadlá s otvoreným uchom, JBL Soundgear Sense. Vďaka technológii JBL OpenSound s vedením vzduchu transformujú nové slúchadlá zážitok z počúvania a nastavujú nový štandard kvality zvuku v tomto formáte.

JBL Soundgear Sense predstavuje prielom v audio technológii tým, že poskytuje poslucháčom kvalitu charakteristického zvuku JBL pri zachovaní prirodzeného spojenia s ich okolím. Vďaka jedinečne navrhnutým 16,2 mm meničom a algoritmu na zvýšenie basov posúva JBL Soundgear Sense kvalitu zvuku s otvoreným uchom na ďalšiu úroveň. Počúvajte svet okolo seba a užívajte si každý rytmus svojich obľúbených skladieb. Vychutnajte si úderné basy a jasné vokály zo zoznamov skladieb a hovorov.

Vďaka bezkonkurenčnej flexibilite ponúkajú ušné háčiky rotáciu a nastavenie veľkosti pre skutočne personalizované celodenné pohodlie. Slúchadlá do uší s vedením vzduchu, navrhnuté tak, aby zlepšili vašu každodennú rutinu, pohodlne spočívajú na krivke vašich uší bez toho, aby bránili zvukovodu; Používajú tiež jedinečný dizajn a tvar na zníženie úniku zvuku a ochranu vášho súkromia. JBL Soundgear Sense zaisťuje bezpečné, ale uvoľnené nosenie pre dlhšie poslúchanie, vďaka čomu sú ideálne pre vonkajšie aktivity, kancelárske použitie alebo objavovanie mesta.

Slúchadlá, ktoré sa hodia do vášho života rovnako pohodlne ako do uší

Okrem toho, že poskytuje pôsobivý zvuk, JBL Soundgear Sense sa môže pochváliť viacbodovou konektivitou pre bezproblémové pripojenie s vašimi všetkými zariadeniami. Prepínanie a opätovné pripojenie je minulosťou. Vďaka štyrom integrovaným mikrofónom poskytuje JBL Soundgear Sense skvelú kvalitu hovoru bez ohľadu na prostredie. Trieda krytia IP54 sa bezproblémovo integruje do vášho aktívneho životného štýlu a zaručuje odolnosť voči potu, prachu a zrážkam. Odnímateľný nákrčník poskytuje dodatočnú úroveň bezpečnosti počas týchto ťažkých tréningov.

"Funkcie ako Ambient Aware sú v našich TWS slúchadlách také populárne, že sme to chceli posunúť na ďalšiu úroveň a vytvoriť prirodzene otvorený dizajn, ktorý poskytuje skutočné spojenie s vonkajším svetom. Vývoj Soundgear Sense nás vyzval, aby sme vytvorili renomovanú kvalitu zvuku JBL v slúchadlách s vedením vzduchu. "Výsledky ma tešia. Vďaka nášmu neuveriteľnému zvukovému know-how naša špičková technológia JBL OpenSound zabezpečuje, že aj v tomto novom formáte prinášame výnimočný zvukový zážitok, ktorým je JBL známa," ako povedal Carsten Olesen, prezident divízie Consumer Audio spoločnosti HARMAN.

Zostaňte pripojení, buďte v strehu a ponorte sa do legendárnej kvality zvuku JBL s JBL Soundgear Sense.

JBL Soundgear Sense bude k dispozícii v čiernej a bielej farbe od konca septembra 2023 na JBL.com za 149,99 € v balení vyrobenom z papiera s certifikátom FSC a potlačenom sójovým atramentom.

Funkcie JBL Soundgear Sense:

  • Bluetooth 5.3 s podporou zvuku LE*
  • Technológia JBL OpenSound s 16,2 mm meničmi
  • 4 mikrofóny pre ostré a jasné hovory
  • Výdrž batérie až 24 hodín (6 hodín v slúchadlách plus ďalších 18 hodín v puzdre
  •  Rýchle nabíjanie – rýchle 15-minútové nabíjanie vám poskytne ďalšie 4 hodiny hudby
  • IP54 odolné voči potu, striekajúcej vode a prachu
  • Hybridný dizajn s voliteľným nákrčníkom
  • Dotykové ovládanie a aplikácia JBL Headphones na prispôsobenie a úpravu ekvalizéra

* K dispozícii prostredníctvom aktualizácie OTA v neskoršej fáze

Pošlite článok známemu