Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

JBL WEEK: Top 3 Slúchadlá

18.10.2023

Prichádzame s akciou JBL WEEK, v ktorej môžete využiť 15% zľavu na vybrané reproduktory od JBL a 20% zľavu na vybrané slúchadlá. Pre aktivovanie zľavy na reproduktory je potrebné pri nákupe zadať kód JBL15. Pre aktivovanie zľavy na slúchadlá zadajte kód JBL20. V našom zľavovom katalógu sme si pre vás pripravili TOP 3 JBL slúchadlá, ktoré môžete so zľavou zakúpiť. Akcia trvá do konca tohto týždňa, teda do 22.10.2023.

JBL Live Flex

40-hodinová kombinovaná výdrž batérie, adaptívny Noise Cancelling a JBL Spatial Sound v slúchadlách JBL Live Flex určite nechýba. JBL Live Flex majú Bluetooth 5.3 pre stabilnejšie a bezpečnejšie pripojenie a vybrať si navyše môžete zo štyroch rôznych farieb. Slúchadlá sú taktiež vybavené ochranou voči vode a prachu s certifikáciou IP54.

JBL Tour PRO 2

JBL Tour PRO 2 sú prvé slúchadlá s displejom na svete. Ich prevedenie v oblasti funkcionality je veľmi široké a funkcie ako Noise Cancelling, Smart Ambient, alebo upravovanie hlasitosti nájdete priamo na displeji. Slúchadlá sú obohatené legendárnym zvukom JBL Pro Sound. Ponoriť sa môžete aj do priestorového zvuku a to až na 40 hodín kombinovanej batérie na jedno nabitie.

JBL Live 660NC

Ak preferujete väčšie slúchadlá, tak JBL Live 660NC stoja určite za zmienku. Ich 50-hodinová výdrž batérie a príjemná stavba náušníkov, ktoré na uši netlačia zaručujú pohodlné počúvanie hudby celé hodiny. K baleniu je navyše dostať aj cestovné puzdro. Slúchadlá majú navyše ANC, Kvalitné mikrofóny pre čisté hovory, kompatibilitu s aplikáciou JBL Headphones a viacbodové pripojenie, ktoré vám umožňuje prepínať z jedného Bluetooth zariadenia na druhé.

Pošlite článok známemu