Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Nefungujúce JBL aplikácie v iOS 16 beta. Máme riešenie!

Na konferencii WWDC konanej 6. júla 2022 Apple predstavil nový operačný systém iOS 16. Už od daného dňa bola dostupná beta verzia. Áno, keď je niečo v beta verzii, nemusí všetko fungovať. Najmä aplikácie tretích strán. Preto aj Apple vydáva tieto beta verzia najmä pre vývojarov, aby stihli upraviť svoje aplikácie pred finálnym vypustením nového operačného systému. Tá finálna verzia by mala byť dostupná niekedy v 09/2022. Ak ste si napriek tomu túto verziu nainštalovali, možno ste zistili, že aj keď aplikácie JBL Hedaphones a Portable síce spustíte, ale nenájde žiadne vaše zariadenie. My máme pre vás riešenie.

Na mobilnom telefóne iPhone 12 PRO máme nainštalovanú poslednú beta verziu (iOS 16 beta 5), ktorá vyšla minulý týždeň (08.08.2022). Takisto máme nainštalované všetky dostupné aplikácie tretích strán. Napriek tomu to nefungovalo.

Známa hláška IT je: "Ak niečo nefunguje, najprv to resetni" sa veľmi ujala. Nemusíte úplne reštartovať telefón do výrobných nastavení. Stačí že zresetujete nastavenie siete.

To nájdete v NASTAVENIA -> VŠEOBECNÉ -> PRENOS ALEBO RESETOVANIE iPHONU -> RESETOVAŤ -> RESETOVAŤ NASTAVENIA SIETE.

Ako zázrakom zrazu JBL aplikácie Headphones a Portable nájdu vaše zariadenia.

Upozornenie

iOS 16 je stále zatiaľ vo vývoji a v beta verzii a tento postup fungoval u nás. Neznamená to, že to automaticky fungovať aj u vás. Ak chcete aby vám všetko bez problémov fungovalo vo vašom iPhone, vráťte sa na stabilnú verziu iOS 15.

Je možné, že tento postup bude treba vykonať aj po aktualizácii na finálnu verziu iOS16, ktorá vyjde v 09/2022.

 

Pošlite článok známemu