Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Obľúbené prenosné reproduktory od JBL prichádzajú v ekologickom prevedení

Peter Samuelis

11.01.2023

Inovatívny a k životnému prostrediu priateľský dizajn. Rovnako bohatý zvuk JBL Pro sound. JBL rozširuje svoje Eco portfólio o mimoriadne populárne modely prenosných reproduktorov JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco.

Reproduktory sú vyrobené z materiálov, ktoré sú priateľské k životnému prostrediu. Až 90% použitých plastov na základnú konštrukciu je recyklovaných a povrchová látka na ochrannej mriežke je recyklovaná úplne. Ekologické modely sa budú navyše predávať aj v ekologickom balení z recyklovaného papiera potlačeného rozložiteľným sójovým atramentom.

Ultra prenosný reproduktor JBL Go 3 Eco sa zmestí do každého vrecka. Zapnite ho a očakávajte neočakávané. Tento kompaktný reproduktor vám vydrží hrať 5 hodín na jedno nabitie. Zvuk JBL Pro sound vykresľujú charakteristické basy. Na pláži alebo v parku sa o svoj JBL Go 3 Eco nemusíte obávať, certifikácia IP67 zabezpečuje vysokú odolnosť voči vode a prachu.

Kompaktný reproduktor JBL Clip 4 Eco prináša 10-hodinovú výdrž batérie a nečakané veľké basy z kompaktnej konštrukcie. Integrovaná karabína vám umožňuje pripevniť reproduktor napríklad na batoh alebo bicykel a užiť si obľúbené sklady počas vašich dobrodružstiev.

„Naše nové modely prenosných reproduktorov JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco berú ohľad na užívateľa aj na životné prostredie. V ekologickom tele a balení prinášajú výkonný zvuk JBL Pro Sound, na ktorí sú naši zákazníci zvyknutí“, povedal Dave Rogers, Prezident, HARMAN Lifestyle Division.

Reproduktory budú dostupné v prírodných farbách Forest Green - zelená, Ocean Blue - modrá a Cloud White - biela.

Vlastnosti JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco:

  • IP67 certifikácia odolnosti voči vode a prachu
  • Bluetooth 5.1
  • USB-C nabíjanie
  • Ekologické balenie z recyklovaného papiera potlačeného sójovým atramentom
  • Základnú konštrukciu tvoria z 90 % recyklované plasty a ochrannú mriežku tvorí 100% recyklovaná látka

Pošlite článok známemu