Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Pink Week

Peter Samuelis

15.08.2023

Nalaďte sa do ružova s JBL. Naša ikonická oranžová farba si vzala na týždeň dovolenku, takže sme pre vás pripravili Pink Week, limitovanú akciu, v ktorej budete mať možnosť nakúpiť vybrané JBL produkty v ružovej farbe so zľavou 20%. Pre uplatnenie zľavy je potrebné pri nákupe použiť kód PINK20. V našom ružovom katalógu si je z čoho vyberať, no my sme pre vás pripravili TOP 5 JBL slúchadiel a reproduktorov, ktoré v našom ružovom týždni nájdete. Akcia trvá do konca tohto týždňa, resp. do 20.8.

JBL Flip 6

S týmto šikovným reproduktorom zažijete dobrodružstvo kdekoľvek. S 12-hodinovou výdržou batérie a ochranou certifikácie IP67, ktorá umožňuje dočasné ponorenie do vody, si ho môžete vziať naozaj kdekoľvek. JBL Flip 6 nie je žiaden introvert, pretože vďaka funkcií Party Boost ho viete synchronizovať s ostatnými JBL reproduktormi s touto funkciou. Jednoduchý, ale za to výrazný dizajn v ružovej farbe je skvelý na oživenie atmosféry vonku, ale aj doma. 

JBL Charge 5

Ikonický JBL Charge 5 svojím prevedením v ružovej farbe určite zaujme vaše okolie. 20-hodinová výdrž batérie, ochrana s certifikáciou IP67 a vstavaná powerbanka je ideálna na dlhšie výlety v prírode. Silný JBL Original Pro zvuk si budete určite pochvaľovať. Takisto ako Flip 6 má funkciu PartyBoost, vďaka ktorej ho dokážete synchronizovať s inými reproduktormi s touto funkciou.

JBL Live 460NC

Pozeráte sa na svet ružovými okuliarmi, alebo ho počúvate ružovými slúchadlami? Našim ďalším vybraným produktom sú Bluetooth slúchadlá JBL Live 460 NC, ktoré okrem toho, že kričia svojou ružovou farbou, kričia aj silným JBL basovým zvukom, JBL Signature Sound. Až 50-hodinová výdrž batérie, Noise Cancelling a pohodlný dizajn zaručia, že sa z týchto slúchadiel stane módny doplnok.

JBL Live PRO2 TWS

Štýlové True Wireless slúchadlá Live Pro 2 v ružovej farbe nielen skvelo vyzerajú, ale aj hrajú. 40 hodín kombinovanej výdrže batérie zaručí, že si tieto slúchadlá môžete vziať na víkendovú dovolenku, bez toho aby ste ich museli počas nej nabíjať. Funkcie ako sú ANC, Smart Ambient alebo Dual Connect & Sync samozrejme nechýbajú. Navyše sú vďaka svojej certifikácii IPX5 chránene striekajúcemu voči vodnému prúdu. S ružovými slúchadlami JBL Live Pro 2 vás čaká veľa hodín počúvania.

JBL GO 3

Ak hovoríme o prenosných reproduktoroch, tak JBL GO 3 je ich skutočnou definíciou. Tento malý, ale za to šikovný reproduktor je ideálny na menšie posedenie v parku, ale aj doma. Vďaka jeho veľkosti sa vám jednoducho vojde do každého vrecka. Vode a prachu odolnosť IP67 mu samozrejme nechýba a hrať vydrží 5 hodín.

Pošlite článok známemu