Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Počúvajte po svojom, celý deň: Predstavujeme nový JBL LIVE 770NC a Slúchadlá JBL LIVE 670NC

07.09.2023

Berlín, 30. augusta 2023  – JBL uvádza na trh najnovšie prírastky do radu slúchadiel LIVE, JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC. Vďaka technológii True Adaptive Noise Cancelling s technológiou Smart Ambient a pokročilým funkciám prispôsobenia poskytujú nové slúchadlá JBL Signature Sound bez ohľadu na váš preferovaný štýl. Vyberte si medzi uchom alebo na uchu, výber je na vás, so zaručeným celodenným pohodlím a plným funkcií.

Spolu s výkonným JBL Signature Sound zo 40 mm dynamických meničov ponúkajú JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC pohlcujúci priestorový zvuk JBL z akéhokoľvek stereo obsahu bezdrôtovo. Bezdrôtovo streamujte vysokokvalitný zvuk s technológiou Bluetooth 5.3 a podporou LE Audio*, aby ste si zo svojho zvuku mohli vychutnať maximum. Hľadáte personalizovaný zvukový výkon? Nastavte si prispôsobený profil sluchu pomocou pokročilej technológie Personi-Fi 2.0 od spoločnosti HARMAN.

Keď je čas sústrediť sa na štúdium alebo si pustiť váš obľúbený "Groove", pokročilá technológia JBL True Adaptive ANC sa automaticky prispôsobí skutočnému svetu v reálnom čase, čím eliminuje rozptyľovanie a maximalizuje kvalitu zvuku. Svet môžete počuť aj okolo seba práve vďaka funkcii Smart Ambient, ktorá zostruje zvuky vášho okolia. Potrebujete si zavolať? Dva beamforming mikrofóny zaistia dokonalú kvalitu hovoru.

Zostaňte pripojení, kamkoľvek vás život zavedie, s až 65 hodinami hrania. A ak potrebujete slúchadlá dobiť, s JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC vaša batéria nikdy nebude vybitá dlho. Vďaka rýchlemu nabíjaniu získate ďalšie 4 hodiny prehrávania len za 5 minút, takže hudbu nezastaví naozaj nič.

"JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC prinášajú významné technologické vylepšenia do už aj tak obľúbenej rodiny slúchadiel," ako povedal Carsten Olesen, prezident divízie Consumer Audio spoločnosti HARMAN. "JBL poskytuje možnosti a osobné preferencie pre každý životný štýl a tieto slúchadlá prinášajú spotrebiteľom štýl s najnovšími technológiami JBL a kvalitou zvuku za konkurencieschopnú cenu."

JBL LIVE 770NC a JBL LIVE 670NC budú od konca septembra k dispozícii v čiernej, bielej, modrej a pieskovcovej farbe za 179,99 € a 129,99 € a sú balené pomocou papiera s certifikátom FSC, potlačeného sójovým atramentom.

* K dispozícii prostredníctvom aktualizácie OTA v neskoršej fáze

Pošlite článok známemu