Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Preneste si filmové vzrušenie domov s doteraz najpokročilejšími soundbarmi JBL

CES 2023, LAS VEGAS - Ponorte sa do zvuku s najnovšou sériou soundbarov JBL plnou funkcií, vrátane modelov JBL Bar 1300X, JBL Bar 1000, JBL Bar 700, JBL Bar 500 a JBL Bar 300. Nová séria JBL Bar pozdvihuje zvukový zážitok z kina a prenáša ho do obývačky s technológiou Dolby Atmos®. Tento rad ponúka nadšencom zábavy rôzne možnosti výberu vrátane počtu meničov, priestorového zvuku DTS:X 3D, odnímateľných bezdrôtových priestorových reproduktorov a subwooferov.

Skutočný zážitok z domáceho kina bez káblov, 15-kanálový priestorový reproduktor JBL Bar 1300X využíva šesť meničov a jedinečnú technológiu HARMAN MultiBeam™ na vytvorenie pohlcujúceho zvukového zážitku využívajúceho oblasť priestorového zvuku Dolby Atmos® a DTS:X 3D.  Vďaka odnímateľným bezdrôtovým priestorovým reproduktorom a 12'' bezdrôtovému subwooferu si milovníci filmov vychutnajú zvuk na novej úrovni, či už sledujú filmy, hrajú hry alebo počúvajú hudbu ako nikdy predtým. Stačí umiestniť dva odnímateľné priestorové reproduktory napájané batériou kdekoľvek v miestnosti a nechať sa unášať krištáľovo čistým zvukom bez káblov alebo ďalších pripojení napájania.

"Nová séria JBL Bar posúva zvuk domáceho kina na novú úroveň a JBL Bar 1300X skutočne vyniká," povedal Dave Rogers, prezident divízie HARMAN Lifestyle. "Do jedného univerzálneho, ľahko ovládateľného soundbaru sme tento sortiment nabalili rekordným počtom funkcií, meničov a dychberúcim akustickým výkonom."

Každý JBL bar je vybavený technológiou HARMAN PureVoice. Táto nová technológia využíva jedinečný algoritmus spoločnosti na optimalizáciu čistoty hlasu aj v prípade, že ho ovládnu hlasné zvukové efekty, takže filmoví nadšenci môžu sledovať aj ten najnáročnejší dej.

Nadšenci zábavy môžu soundbar tiež jednoducho pripojiť k online hudobným službám prostredníctvom WiFi s kompatibilnými reproduktormi a prehľadávať vstavané hudobné platformy a vyhľadávať nové skladby a interpretov prostredníctvom novej aplikácie JBL One. Vďaka plne prispôsobiteľným nastaveniam ekvalizéra v novej aplikácii si môžu používatelia prispôsobiť svoj zážitok z počúvania.

Vďaka rozšírenej konektivite a ovládaniu bez náročnej obsluhy stačí prepojiť ktorýkoľvek z nového radu JBL Bar so zariadením podporujúcim hlasového asistenta a okamžite požiadať Alexu, Google Assistant alebo Siri o streamovanie celej preferovanej zábavy. Každý z nových soundbarov tiež umožňuje prístup k viac ako 300 službám online streamovania hudby prostredníctvom AirPlay 2, Alexa MRM a Chromecast built-in™. Používatelia si tiež môžu vychutnať obľúbený zvukový obsah, internetové rádio a podcasty vo vysokom rozlíšení.

Súvisiace produkty

Pošlite článok známemu