Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Prenosné reproduktory JBL získavajú podporu WiFi

Firma JBL si pre zákaznikov pripravila niečo nové, na čo aj my sme už čakali niekoľko rokov. V prenosných reproduktoroch JBL nám chýbala podpora WiFi, aby sme doma mohli streamovať do reproduktorov hudbu cez WiFi signál, čo je stabilnejšia konektivita s väčším dosahom. Teraz sa to stalo skutočnosťou.

JBL v tichosti v blízkej budúcnosti uvedie na trh dva nové modely, vychádzajúce z najpredávanejších modelov: JBL Charge 5 Wi-Fi a JBL Boombox 3 Wi-Fi. Nejedná sa o inovované modely, ale o nové modely, dopĺňajúce už tak širokú ponuku prenosných reproduktorov. Od svojich pôvodných modelov, iba s Bluetooth konektivitou, sa budú odlišovať len minimálne. Sú tam mierne rozdiely v batérii, rozmeroch, hmotnosti či Bluetooth konektivite, ale nič zásadné. Samozrejmosťou bude zabudovaná Wi-Fi konektivita vo verzii 6. Tá prinesie mnoho nového:

  • Budete môcť streamovať cez AirPlay
  • Podpora Alexa Multi-Room Music
  • Zabudovaný Chromecast
  • ... a Spotify Connect

Na prvý pohľad ich rozoznáte, podľa wifi loga na meničoch reproduktora. Zatiaľ nevieme presnú dostupnosť (približnie koniec mája 2023), farebné kombinácie a ani cenu, ale sledujte nás naďalej a všetko sa dozviete....

Pošlite článok známemu