Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Spoločnosť JBL predstavuje reproduktory JBL Go 3 Eco a Clip 4 Eco

JBL stále hľadá nové zelené riešenia a ako zmenšiť uhlíkovú stopu. Po úspešnej edícii JBL Flip 5 Eco prichádzajú inžinieri s ďalšou inováciou. Hneď dva obľúbené prenosné reproduktory budú ekologickejšie.

Nový inovatívny ekologický dizajn. Rovnaký bohatý výkon JBL Pro Sound. Dva obľúbené prenosné reproduktory od JBL teraz poskytujú skvelý zvuk a funkcie, a to udržateľným spôsobom.

Nové prenosné reproduktory sú vyrobené s použitím 90 % PCR (Post-Consumer Recycled) plastu pre základnú konštrukciu so 100 % recyklovanou textíliou na mriežke reproduktora a zároveň sú dodávané v najviac udržateľnom balení JBL. Nová inovatívna ekologická konštrukcia výrazne znižuje množstvo použitého pôvodného plastu, čím sa znižuje nielen množstvo plastového odpadu, ale aj celková uhlíková stopa výrobku.

Jedinečný kompaktný reproduktor JBL Go 3 Eco je ultraprenosný reproduktor z radu JBL. Zapnite ho a pripravte sa na prekvapenie. Tento miniatúrny reproduktor hrá na jedno nabitie päť hodín, pričom ponúka bohatý zvuk JBL Pro Sound a výrazné basy. Na pláži alebo v parku vodotesný a prachotesný reproduktor JBL Go 3 Eco s krytím IP67 nikdy nesklame a pripraví priestor pre zábavu.

Kompaktný JBL Clip 4 Eco ponúka 10 hodín prehrávania a veľký basový výkon v kompaktnom a pohodlnom reproduktore. Integrovaný klip s karabínou vydrží všetko, čo mu život pripraví, takže si ho môžete zavesiť na batoh alebo bicykel a Clip 4 Eco sa postará o zvukovú kulisu vašich dobrodružstiev.

"Naše nové prenosné reproduktory JBL Go 3 Eco a Clip 4 Eco sú navrhnuté s ohľadom na používateľa a životné prostredie. Poskytujú výkon JBL Pro Sound, ktorý naši zákazníci očakávajú, ale z produktu s výrazne menším dopadom na svet. Pre budúcnosť planéty je nevyhnutné obehové hospodárstvo, ale kvalita produktov, ktoré vyrábame, musí byť zachovaná, a tieto nové reproduktory sú vyrobené tak, aby si ich ľudia užívali a aby vydržali." povedal Dave Rogers, prezident divízie HARMAN Lifestyle.

Reproduktory JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco budú k dispozícii vo farbách Forest Green, Ocean Blue a Cloud White od januára 2023.

Pošlite článok známemu